Loading...

DWAY - EPISODE 32 | 22 July, Shafqat og kebabnorsk, Norske Rednecks og Dplay Binge, Nyheter, Fela

Loading...
DWAY - EPISODE 32 | 22 July, Shafqat og kebabnorsk, Norske Rednecks og Dplay Binge, Nyheter, Fela
Se Dway live mandag til torsdag fra kl 15:00 på Dplay: http://bit.ly/DWAYDplay
YouTuberne Nellie, Multiguru, Bea og Arman får frie tøyler, mange premier og to timer til til å gjøre hva de vil! De åpne, unge og ærlige programlederne er ikke redde for å ta tak i pinlige temaer og stuper ut i latterlige utfordringer.

Møt profilene:

Nellie Renate Krokstad (24) engasjerer en stadig større følgerbase med sitt ærlige og ufiltrerte syn på verden. Hun har gjort alt fra vlogs til challenges, og har slått an som en alternativ kropp og samlivs-spalte blant unge.
https://www.youtube.com/channel/UC9lr...

Beatriz Cardoso Neves (20) driver YouTube-kanalen BeasVerden, hvor hennes kombinasjon av humor, kreative konsepter og en artig personlighet har gjort henne til en fanfavoritt både på YouTube, Instagram og Snapchat.
https://www.youtube.com/channel/UCQWy...

Martin Belgen Isaksen (19), alias Multiguru, har bygget opp en YouTube-kanal med hovedfokus på spill som Minecraft. Han har utvidet nedslagsfeltet i det siste med filmanmeldelser og ved å vise frem sitt tegnetalent.
https://www.youtube.com/user/TheMulti...

Arman Surizehi (25) er influencer og utdannet skuespiller, og bruker humor som virkemiddel for å definere et flerkulturelt Norge. Arman er Dways utegående reporter i alle sendingene.
https://www.youtube.com/channel/UCbP0...

https://www.facebook.com/TVNorge
https://twitter.com/tvnorge

#dway #dplay
Discovery Networks Norway © 2018

RRelated Posts

Dama til - OnklP

P3morgens Live Nelvik er dama til rapartist Pål "OnklP" Tøien, og finner ut hvordan det er å leve med ham privat, på jobb og sosialt. Er OnklP et godt kjæresteemne, eller blir han bare en god

Svak, Medium, Sterk?

Film: Ferrenz Saycon Reys Klipp: Mr.Dezign I samarbeid med Afronor! Wallah bror/søster om du liker det jeg lager TRYKK SUBSCRIBE !!! Følg meg på: Instragram: The_Arman_Show Snapchat:

Norway's Utoeya massacre: 5 years on - BBC News

It is five years since 77 Norwegians died at the hands of a right-wing extremist named Anders Behring Breivik, eight in Oslo and 69 at a summer camp on Utoeya. It was Norway's worst atrocity since

CComments