Loading...

Sawangen - Gita Selviana - Lagista Live Pantai Ungapan Malang 2017

Loading...
Sawangen - Gita Selviana - Lagista Live Pantai Ungapan Malang 2017
Sawangen - Gita Selviana - Lagista Live Pantai Ungapan Malang 2017
Gita Selviana Sawangen terbaru 2017. Acara ini dilaksanakan di Pantai Ungapan Malang.

RRelated Posts

SAWANGEN - PURI RATNA

LIRIK LAGU "SAWANGEN" Opo aku kurang gati Opo aku iki kurang sayang Katone tresnomu ngambang Katone atimu bimbang Sing tak jalok mung ngertine Yen tresnoku mung karo kowe Ora ono liyane Ning atiku

CComments